Kaloje përmbajtjen

Zbritje 20% | Këtë muaj në piktura të personalizuara.

5000+ Modele të Tapetave | 5000+ Piktura

Transporti Falas! | 🇽🇰 🇦🇱 🇲🇰

Për zbritje përdorni kuponin 20ZBRITJE

  Tapeta Marble Premium ID2343

  €13,99 €21,00
  local_offer Kurseni €7,01
  Unit price  per 

  Tapeta Marble Premium ID2343

  €13,99 €21,00
  local_offer Kurseni €7,01
  Unit price  per 

  Tapetat tona kanë

  Informacione shtesë për tapeta

  supportKategori

  Po, pasi që ne printojmë të gjitha tapetat sipas porosisë, ne kërkojmë masat e sakta që të na jepni. Ne do të shtojmë 3CM për t'u shmangur çdo gabim të vogël në matje. Ne rekomandojmë që të shtoni disa cm në lartësi dhe gjerësi për t'u siguruar që keni mjaftueshëm material për të mbuluar hapsiren tuaj.

  Magjenta ofron një alternativë të sigurtë në një industrinë ku do të gjeni shumë produkte vinil/PVC kundrejt tapetave të sigurta që ne përdorim.

  PVC (polivinil klorida) jo vetëm që e vret planetin tonë gjatë procesit të prodhimit, por PVC, i njohur gjithashtu si "plastika helmuese", është shumë toksik për frymarrje. Sëmundjet e frymëmarrjes dhe tumoret e trurit nuk justifikohen me çfarëdo lloj kursimi. PIKË

  Pas marrjes së porosisë suaj, koha e shtypit të tapetës do të jetë 1-2 ditë. Koha e montimit do të jetë brenda 4-5 ditë pune.

  Ne përdorim eco-ngjyra nga EPSON dhe MIMAKI, që janë pa kimikate dhe pa erëra.

  live_help

  Nuk gjete përgjigje?

  Ekipi ynë është i lumtur t'ju përgjigjet.

  Ju garantojmë që do t'ju pëlqej produkti

  Magjenta ofron vetëm produkte unike kualitative andaj nuk lejojmë që ju të ndaheni të pakenaqur sepse ju jeni i rendësishëm për ne.

  Çmimet me të mira në vend

  Ne ju garantojmë që po ju ofrojmë çmimin me të mirë në treg për kualitetin e produkteve që po merrni.